--> Tarif portakal ağacından.
--> Olmayacak gibi göründüğü için keki denemeye cesaret edemeyenler (yaparken ben de tereddütlüydüm ama bi yandan da denemek istiyodum:) ) için söylüyorum; kek bana hiçbir sorun çıkartmadı. Oda sıcaklığında soğuttuktan sonra sadece 8 saat tutabildim buzdolabında, yine de çıkarken hiçbir parçalanma olmadı.
--> Kalıbı yağlama veya unlama yapmadım, sadece kenarlarını bıçak ile ayırdım ve çok kısa bi süre en küçük ocağa tuttum.
--> Pişme süresi bende 35 dakikaydı ama bazı arkadaşlarda daha uzun sürmüş, siz kendi fırınınıza göre ayarlarsınız.
--> Olmayacak gibi göründüğü için keki denemeye cesaret edemeyenler (yaparken ben de tereddütlüydüm ama bi yandan da denemek istiyodum:) ) için söylüyorum; kek bana hiçbir sorun çıkartmadı. Oda sıcaklığında soğuttuktan sonra sadece 8 saat tutabildim buzdolabında, yine de çıkarken hiçbir parçalanma olmadı.
--> Kalıbı yağlama veya unlama yapmadım, sadece kenarlarını bıçak ile ayırdım ve çok kısa bi süre en küçük ocağa tuttum.
--> Pişme süresi bende 35 dakikaydı ama bazı arkadaşlarda daha uzun sürmüş, siz kendi fırınınıza göre ayarlarsınız.
4 yorum:
ayy harika görünüyor, döktürmüşsün yine diğer tarifleri de çok beğendim, ellerine sağlık canım
Çok teşekkür ederim canım güzel yorumun için :)
Lady'mmmm,
Ya çok enfess olmuş bu yaaa!!! Peki sen bu kadar güzel yemek yapıp bu kadar zayıf ve de zarif kalmayı nasıl beceriyorsun canım :)) Söyle bakiiiim. Ya ben de zayıfım ama bu aralar birkaç kilo fazlam var. Bu yüzden diyete başladım. Umarım verebilirim. Ama bu güzel tariflerle biraz zorrr :(((
Sevgiler...
canım nefıs olmus nefıs ellerıne saglık. sevgıler. ıyı yıllar..
Yorum Gönder